112

Sitter och dricker morgonkaffet och läser ÅU. Då kommer följande inlägg framför mig…”112 får inte bli en slaskhink”..Visst är det beklämmande och rent av sorgligt att 870.000  busringingar kommer in dit varje år!!! Tänk hur många dumma och tanklösa människor det finns!!Att det har gått så långt att man funderar på att upprätta ett nytt nummer dit folk kan ringa och fråga om råd. Själv undrar jag varför man överhuvud taget måste ha ett sådant nummer!! Jag har under mitt 47 åriga liv aldrig känt något behov av att ringa och fråga saker och ting. Man får ju reda på iaf..genom internet och genom att fråga folk i ens närhet!! Och OBS!! Detta kommer nog INTE att stoppa dom intelligensbefriade typerna att fortsätta att busringa till 112!! Nej ett ordentligt bötesstraff skulle det vara eller blockad av numret för att man ringer dit och blockerar linjerna för andra som verkligen har stor nöd!!!

Annonser

8 reaktioner till “112

  1. Ja, precis och ändå präntas det ju nästan in från dagisåldern att till 112 ringer man bara om man är i verklig nöd!! Det hör ju till allmänbildningen..!!

   Gilla

 1. Kul att du hälsade på! Din blogg är fin.
  Jag har själv bott i en brandstation och du kan inte tro så många som ringde och frågade vad som hänt då det var brandalarm osv… Blockerade linjerna faktiskt på det sättet också.
  Ha en fin dag!

  Gilla

 2. Hände mej, när min son blev påkörd…och då gällde det verkligen liv och död. Som tur var kom ett vittne fram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s